Het nieuwe schooljaar van Da Capo Dinkelland staat in het teken van een nieuwe docent in ons team: Marjon Weerink. Marjon zal in het Kulturhus Denekamp individueel zangles gaan geven (vanaf 12 jaar/middelbare school), je kunt bij haar terecht voor zowel klassiek als pop. Diverse leerlingen van Marjon hebben al meegedaan bij The Voice Kids en Kinderen voor Kinderen. Daar kom je natuurlijk niet zomaar, dan moet je natuurlijk wel goed kunnen zingen! Dat leer je bij Marjon in de les.

Daarnaast starten we (bij voldoende animo) een jeugd-popkoor in Denekamp. De Denekampse jeugd tussen de 12 en 20 jaar is van harte welkom om mee te zingen in dit nieuwe project. Gedurende een heel jaar studeer je onder leiding van (en met begeleiding van) Marjon de liedjes in die jij graag met het koor zou willen zingen. Door het jaar heen zijn er 4 concerten, waarin het koor samen zal spelen met leerlingen van de andere docenten van Da Capo Dinkelland.

Lijkt het je wat om zangles te volgen bij Marjon, of wil je graag in het jeugd-popkoor zingen? Kom dan naar de open repetitie op maandag 25 september om 16:30 uur in het Kulturhus Denekamp en geef je direct op!