Een nieuwe docent op een nieuw instrument!

Vanaf 1 september is het mogelijk om via Da Capo accordeonles te volgen! Monique Kokkeler sluit zich bij ons aan als docent en zal deze lessen gaan verzorgen.

Monique Kokkeler (1978)  begon op 10-jarige leeftijd met accordeon spelen. Ze werd op 14-jarige leeftijd toegelaten tot de vooropleiding van Conservatorium te Enschede. Hier is ze overgestapt naar C – griff accordeon.

In 1998 is ze begonnen met de vakopleiding Docerend Musicus, die ze heeft voltooid aan de Hogeschool van de Kunsten Arnhem in 2001. Tijdens haar studie heeft ze masterclasses gevolgd bij F. Lips en M. Spiridigliozzi. Ze is invalster geweest bij accordeon ensemble D’acht. Ook heeft ze meegewerkt aan de cabaret voorstelling Mooi Rood, van C. van de Werf. In 2001 heeft ze een theater tournee door Nederland en Belgie gemaakt met de voorstelling “kleine kleine zeemeermin”, op tekst van Imme Dros en muziek van Bernard van Beurden.

Ze is dirigent geweest van verschillende accordeonorkesten en geeft momenteel les op de muziekschool te Ochtrup. Tevens geeft ze privélessen accordeon in Enschede, Losser en Hengelo.  Voor meer informatie zie ook  www.MoniqueKokkeler.nl